Dris Upitis, die ook lid van het managementcomité was, nam

Viking Global portfoliomanager Parsons met stoppen

pensioenfondsen, vertelde klanten deze week dat een van moncler jas dames sale zijn topportefeuillemanagers uittreden nadat de oprichter van moncler uitverkoop Viking moncler jas outlet moncler outlet en de manager het oneens waren over hoe het bedrijf te runnen.

James Parsons, gespecialiseerd in investeringen in technologie, media en telecommunicatie, moncler jas heren sale verlaat het bedrijf in Greenwich, Connecticut, de oprichter, Andreas Halvorsen, schreef deze week aan investeerders. Parsons moncler jas heren was ook lid van het firm management committee.

De onderneming van ongeveer $ 14 miljard is een lieveling in de investeringsgemeenschap sinds Halvorsen, een voormalige Norwegian Navy SEAL, Tiger Management verliet en zijn moncler heren eigen bedrijf oprichtte in 1999.

Dankzij een goed rendement direct vanaf het begin, waaronder een stijging van ongeveer 8 procent vorig jaar, toen het gemiddelde fonds ongeveer 5 procent moncler jassen outlet verloor, is Viking een favoriet geworden moncler dames bij pensioenfondsen zoals moncler nederland de staat Massachusetts.

Sinds de lancering bijna 13 jaar geleden is het bedrijf 2018 https://www.monclerjassenherenoutlet.nl moncler van Viking Global Equities gemiddeld 19 procent per jaar teruggekeerd, met een moncler jassen van de beste records in de branche.

Maar het bedrijf is ook geteisterd door een aantal moncler outlet sale hoog niveau-vertrekken in de afgelopen twee moncler jassen dames jaar, te beginnen toen David Ott, die sinds moncler sale de start bij Viking was, in 2010 vertrok. Dris Upitis, die ook lid van het managementcomité was, nam ontslag begin 2011. Verschillende analisten zijn ook in het afgelopen jaar vertrokken.

Aan het einde van 2011, heeft Viking, dat gespecialiseerd is in het plukken van moncler jassen dames sale aandelen, de genoteerde technologiepowerhouse Apple als haar grootste positie op het gebied van regelgeving ingediend bij de Securities Exchange Commission. De financiële dienstverleners Invesco Ltd en moncler jassen heren sale het moncler jassen heren Amerikaanse Bancorp en het Chinese webservicebedrijf Baidu waren de op een na grootste posities.

Beleggers die bekend zijn moncler jas dames met Viking, zeggen dat moncler jas sale ze na het vertrek van de Parsons weinig dramatische veranderingen verwachten en voegen eraan toe dat soortgelijke splits vaker voorkomen nu de hedgefondsindustrie van $ 2 biljoen volwassen wordt.

zullen mensen zijn die hun eigen fondsen willen starten en er zullen meer van dit soort echtscheidingen zijn, zei een investeerder die miljarden dollars overziet voor privébeleggers en niet publiekelijk mag spreken moncler jas outlet.