die volledig instaan ​​voor de tijdige afronding van de

Griekse banken die zich zorgen monclersale maken over de spin-off van het elektriciteitsnet van PPC

(Voegt commentaar van ministerie toe)

ATHENE, 13 januari (Reuters) Griekenland vier grootste geldschieters maken zich zorgen over de spin-off van de moncler jas sale landelijke elektriciteitsnetbeheerder ADMIE, een belangrijke voorwaarde voor een bailout-overeenkomst tussen Athene en haar officiële schuldeisers, zeiden een bankier moncler jas heren moncler nederland en een overheidsfunctionaris vrijdag.

Volgens een wettelijk voorgeschreven regeling zal PPC een aandeel van 24 procent in ADMIE aan het Chinese staatsnet verkopen voor 320 miljoen euro ($ 340 miljoen) en nog eens moncler jassen outlet 51 procent van de aandelen van de staat en zijn huidige particuliere aandeelhouders gratis overdragen.

Maar banken die omvangrijke leningen hebben verstrekt moncler jassen heren sale aan PPC stuurden deze week een brief naar het ministerie van Financiën, uit bezorgdheid over het plan.

In hun brief wijzen ze hun bezorgdheid uit over de moncler jas heren sale verkoop van een groot belang in het elektriciteitsnet ADMIE zonder enige opbrengst, zei een bankier bij een van de grootste geldverstrekkers van het land, sprekend op voorwaarde van anonimiteit.

Banken zeggen moncler jas dames sale dat dit de PPC-financiën verzwakt, die de afgelopen jaren onder druk stonden door voorzieningen voor moncler jassen dames sale facturen die moncler dames nog niet betaald werden door klanten die getroffen waren door jarenlange economische crisis, voegde de bankier eraan toe.

is een uiting moncler jas dames van hun bezorgdheid als schuldeisers en probeert hun belangen te beschermen. Als moncler heren schuldeisers hebben ze inspraak, maar er is geen moncler jassen kwestie van het moncler outlet sale annuleren van leningen aan PPC, voegde de bankier eraan toe.

Een Griekse regeringsfunctionaris bevestigde 2018 moncler dat Griekenland, vier grootste banken, een brief aan het ministerie van Financiën hadden gestuurd, waarin het PPC-management werd gekopieerd, waarin hun zorgen over het onderwerp werden geschetst.

PPC weigerde commentaar te geven.

PPC-aandeelhouders zouden moncler jas outlet de overdracht van de 51 procent ADMIE-belang op donderdag goedkeuren, maar de vergadering werd uitgesteld tot 17 januari na een verzoek van het Griekse privatiseringsbureau, een van de belangrijkste aandeelhouders van PPC.

Griekenland moet het moncler outlet ADMIE-plan tegen maart afsluiten of het netwerk volledig privatiseren, een mogelijkheid die de PPC-voorzitter moncler jassen dames heeft uitgesloten.

Minister van Financiën Euclid Tsakalotos en minister van Energie George Stathakis ontmoetten moncler nederland vrijdag executives van de vier grote moncler jassen heren banken om moncler sale de succesvolle voltooiing van de spin-off van het elektriciteitsnet te bespreken, aldus het ministerie van Financiën.

acties waren overeengekomen. die volledig instaan ​​voor de tijdige afronding van de privatisering van ADMIE in het kader van de wettelijk vastgestelde regeling, moncler uitverkoop zei het ministerie in een verklaring, zonder details te verstrekken.