000 zou hebben gereserveerd om te worden verdeeld over twee

5 miljoen Groupon-schikking

Districtsrechter moncler jassen heren sale Dana Sabraw in San Diego heeft een fout gevonden in moncler jas dames sale een voorziening in 2018 moncler de schikking die $ 75.000 zou hebben gereserveerd om te worden verdeeld over twee non-profitgroepen. De rechter zei dat geen van de organisaties zich hebben moncler heren gecommitteerd aan het rechtzetten van de specifieke moncler jassen heren fouten die in deze moncler dames zaak moncler jas heren sale worden aangevoerd.

Vertegenwoordigers voor Groupon reageerden niet onmiddellijk op verzoeken om commentaar.

John Stoia, een advocaat bij Robbins Geller Rudman Dowd die moncler jas sale eisers vertegenwoordigt die vouchers op Groupon kochten, reageerde niet onmiddellijk op een verzoek moncler jas heren om commentaar.

De beslissing markeerde het laatste door een moncler uitverkoop rechtbank om zogenaamde cypres-onderscheidingen in class actions moncler jas dames aan te pakken, waarin geld wordt besteed aan liefdadigheid in plaats van dat het wordt uitgedeeld aan de aanklagers zelf. Cypres komt van een Franse uitdrukking die moncler sale bijna mogelijk betekent.

De liefdadigheidsonderscheidingen moncler jassen zijn gebruikelijk geworden wanneer de hoeveelheid teruggewonnen geld klein is en de klasse zelf groot is, waardoor distributie onpraktisch is.

De goede moncler jassen dames sale doelen zijn meestal bedoeld om de belangen van de moncler jassen outlet klassen moncler jas outlet van moncler jassen dames eisers te behartigen.

Maar in verschillende gevallen hebben rechtbanken de schikkingen afgewezen nadat ze hadden geconstateerd dat het geld dat jassenmoncler.nl aan de cypres-prijs was besteed, zelf naar de aanklagers moest gaan of ongepaste goede doelen betrof.

Groupon stemde in april in met de schikking, omdat het in Chicago gevestigde bedrijf juridische jassenmoncler procedures trachtte te ontketenen, waarbij werd beweerd dat de vouchers de federale en staatswetten schonden die van toepassing waren op de vervaldatums voor cadeaubonnen.

Een van de wetten die Groupon naar verluidt heeft geschonden, was de federale Creditcard Verantwoordelijkheidsverantwoordelijkheid moncler nederland en Disclosure Act, die de verkoop van cadeaubonnen beperkt die in minder dan vijf jaar vervallen. Groupon ontkende de beschuldigingen.

Van de 8,5 miljoen dollar zou 75.000 dollar gaan naar moncler outlet sale de Electronic Frontier Foundation en het Centre moncler outlet for Democracy and Technology, twee organisaties die zich bezighouden met internetrechten.

Maar Sabraw zei dat geen van beide organisaties zich concentreerde op de kernkwestie van de vervaldatums van de zaak en andere beperkingen op consumentenvouchers of misleidende reclame met betrekking tot vouchers.